Jump to content

Recommended Posts

Posted
Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Раніше мої стосунки з кухнею залишали бажати кращого. Я навіть яєчню примудрялася спалити або зіпсувати найпростіші страви. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я подивилася на це скептично.

Перший час я навіть підходити до неї остерігалася. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче інопланетний корабель. Але їсти хотілося завжди, і я таки наважилася її увімкнути.

На [url=https://recepti-dlya-multivarki.icu/]на цьому сайті[/url] знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене розсмішила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Вимкнула страх і натиснула кнопку "Гасіння" — і вирішила не дихати.

За годину кухня наповнилася таким духмяним запахом, що чоловік визирнув із кімнати в подиві: "Невже ти готуєш?".

Коли я підняла кришку, то не повірила своїм очам. Це була нормальна готова вечеря! Справжнісінькі голубці! Ми уплітали за обидві щоки.

Тепер ми з мультиваркою - єдине ціле. Вона пробачає мені всі помилки: у ній нічого не горить і не втікає і можна не боятись опіків. Я навчилася розуміти її мову — мову таймерів і режимів. І хоч друзі посміюються, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.